Velger du oss, velger du kompromissløs kvalitet og personlig oppfølging

Over 25 års erfaring i bransjen gir oss en faglig tyngde og nettverk ikke alle har. Tinholt er etablert av anerkjente meglere med verdifull erfaring fra både utvikler- og meglersiden.

Vi selger primært private boliger og nybygg i Stor-Oslo og på Østlandsområdet, men formidler også salg av utvalgte eiendommer i andre deler av landet. Vi jobber ofte med attraktive fritidseiendommer som hytter og leiligheter ved sjøen og på fjellet. I tillegg formidler vi utviklings- og næringseiendommer i det profesjonelle markedet.

Vi har Nordic Corporate Bank og Bryn Eiendom med oss på eiersiden. 

En hylle i tre med bøker og pynteobjekter
Engasjement

Partneren du ser etter

Uansett hvor du er i livet, skal det være enkelt å velge Tinholt. Vi tar vår rolle som rådgivere på alvor, men det viktigste vi gjør, er å lytte. Ingen situasjon er lik, og det samme gjelder for boligsalg. Du skal kjenne at vi bryr oss, både om deg og boligen din. Tinholt er din eiendomsmegler i Oslo, Bærum og Asker.

En kvinne står i et kjøkken ved en kjøkkenøy og steller med blomster.
Kunnskap

Tyngden du trenger

Du vil merke at vi har høy faglig integritet, er ærlige og profesjonelle. Mener vi at du bør vente med å selge, så sier vi ifra. Synes vi at gulvteppet ditt bør skiftes ut før visning, eller at kunstverket på veggen henger skjevt, ja, da får du høre det óg. Vi er her for deg og gir råd på alle plan.

En trevegg bak en skjenk med en vase og en lampe.
Gjennomføringskraft

Salget du drømmer om

Du verdsetter boligen din høyt, og det skal vi sørge for at markedet også gjør. Vi tar de tøffe forhandlingene, og vi gir oss ikke før du er fornøyd. Vi bruker nettverket vårt aktivt for å sikre deg prosessen du ønsker og salget du drømmer om.

Skal vi ta en prat?